Page 914 of 1326 FirstFirst ... 4148148649049129139149159169249641014 ... LastLast
Results 9,131 to 9,140 of 13258

Thread: WIWT

  1. #9131
    Varsity Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Japan
    Posts
    413
    Mentioned
    25 Post(s)
    Quoted
    106 Post(s)
    Quote Originally Posted by Wahoo1997 View Post
    iOS and apps are up-to-date. It's weird - if I catch your post soon after you put it up, the pics come through. But if it's more than 12 hours, they don't. For example, your post from today came through fine. Anyway-thanks for the help.
    I have the same issue w/ @JDI pics. Updated iOS & app but can't view the pics. Weird.....all other posts I can view just fine.

  2. #9132
    Varsity Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    364
    Mentioned
    62 Post(s)
    Quoted
    114 Post(s)
    Quote Originally Posted by mjn082 View Post
    I have the same issue w/ @JDI pics. Updated iOS & app but can't view the pics. Weird.....all other posts I can view just fine.
    I think I may have figured it out. I haven't been logged into my account on the site I post my images to, so I think the images only remain for a period of time....If I log into my account before I upload, it will store them until I delete or max out space....we'll see what happens. Thanks for letting me know.

  3. #9133
    Varsity Member
    Join Date
    Oct 2013
    Location
    Japan
    Posts
    413
    Mentioned
    25 Post(s)
    Quoted
    106 Post(s)
    @JDI Thanks. You post almost daily & always get a lot of great feedback. Hoping to borrow/steal some ideas, lol

  4. #9134
    Varsity Member JGL's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    863
    Mentioned
    12 Post(s)
    Quoted
    131 Post(s)
    Quote Originally Posted by JDI View Post
    I think I may have figured it out. I haven't been logged into my account on the site I post my images to, so I think the images only remain for a period of time....If I log into my account before I upload, it will store them until I delete or max out space....we'll see what happens. Thanks for letting me know.
    That's not it. All JDI's photos work just fine in Windows on both Firefox and Chrome. This is an Apple issue.

  5. #9135
    Varsity Member thecharlesg's Avatar
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Los Angeles
    Posts
    1,084
    Mentioned
    129 Post(s)
    Quoted
    544 Post(s)
    Quote Originally Posted by JGL View Post
    That's not it. All JDI's photos work just fine in Windows on both Firefox and Chrome. This is an Apple issue.
    They work fine on Safari on a mac too. I can't attest to whether or not they work on an iPhone, as I'm a android guy.

  6. #9136
    Varsity Member
    Join Date
    Jul 2015
    Posts
    503
    Mentioned
    20 Post(s)
    Quoted
    79 Post(s)
    Quote Originally Posted by JDI View Post
    Shitty, damp cool rainy day coffee run....home office.



    Jacket - BR Waxed
    Sweater - Gap
    Flannel - BR, like the gingham collar lining...
    Pants - BR Cords
    Shoes - Deer Stags
    Watch - Tsovet....wow, really like this one!
    I like your watch too, it look great,
    Eat what is good for your health but
    Wear what is good for your and others eyes

  7. #9137
    Varsity Member
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    212
    Mentioned
    37 Post(s)
    Quoted
    64 Post(s)
    Quote Originally Posted by Wahoo1997 View Post
    @JDI - your pics never seems to come through when I view your posts (using tapatalk on iPhone). Any idea why this might be?
    Similarly, I can't view any pictures when I'm logged in, but when I log out all of the pictures show up fine. Happens on my desktop and Nexus 5, both using Chrome.

  8. #9138
    Varsity Member
    Join Date
    Mar 2015
    Posts
    364
    Mentioned
    62 Post(s)
    Quoted
    114 Post(s)
    Test, going to try new site for hosting photos....seems like everyone is having different issues though....


  9. #9139
    Varsity Member
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    195
    Mentioned
    7 Post(s)
    Quoted
    65 Post(s)


    1/4 zip sweatshirt - Merona
    jeans - Levi 511
    socks - Express
    shoes - Allen Edmonds McTavish

  10. #9140
    Varsity Member JGL's Avatar
    Join Date
    Dec 2012
    Location
    Toronto, ON
    Posts
    863
    Mentioned
    12 Post(s)
    Quoted
    131 Post(s)
    Quote Originally Posted by firemunkee View Post
    Similarly, I can't view any pictures when I'm logged in, but when I log out all of the pictures show up fine. Happens on my desktop and Nexus 5, both using Chrome.
    This one I might be able to fix.

    When you're logged in, go to "Settings" at the top of the screen. On the left hand menu, locate "My Account" and click on "General Settings". Scroll down to "Thread Display Options" and find "Visible Post Elements:" and make sure "Show Images" is checked.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •