Announcement

Collapse
No announcement yet.

WIWT

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

    Originally posted by Rocco View Post
    Are they the lambswool sweaters? I'm usually a large at Uniqlo, but I also found they fit pretty baggy. I sized down to medium for a perfect fit; the stretch of the wool helps.
    I have found that I need to size down on their sweaters as well.

    Comment


      Date night with my girlfriend. The photos were taken after I'd gotten home, hence the wrinkles. More than anything, I just wanted to show off my new-to-me Iron Rangers.







      J. Press light blue university stripe OCBD (sorry for the bad lighting; I know it looks like it's solid-color instead of striped)
      Levi's 505 jeans
      Dickies belt
      J. Crew camp socks
      Red Wing Iron Rangers boots

      Comment


        Thanks for response, [MENTION=13537]JDI[/MENTION]
        Eat what is good for your health but
        Wear what is good for your and others eyes

        Comment


          [MENTION=13537]JDI[/MENTION] - your pics never seems to come through when I view your posts (using tapatalk on iPhone). Any idea why this might be?

          Comment


            Originally posted by Wahoo1997 View Post
            [MENTION=13537]JDI[/MENTION] - your pics never seems to come through when I view your posts (using tapatalk on iPhone). Any idea why this might be?
            Do they come through on laptop?

            Comment


              Shitty, damp cool rainy day coffee run....home office.



              Jacket - BR Waxed
              Sweater - Gap
              Flannel - BR, like the gingham collar lining...
              Pants - BR Cords
              Shoes - Deer Stags
              Watch - Tsovet....wow, really like this one!

              Comment


                Funny, I don't see them on my laptop either.

                Comment


                  Images show up inline on Chrome in iOS. Using Chrome on my laptop, they don't show up inline, but instead as a link that shows images if I click.

                  Comment


                    Originally posted by Wahoo1997 View Post
                    Images show up inline on Chrome in iOS. Using Chrome on my laptop, they don't show up inline, but instead as a link that shows images if I click.
                    I have Tapatalk as well on iPhone 6 (with current IOS update) and images are there.....maybe you need an update on the phone IOS and/or the app?

                    Comment


                      iOS and apps are up-to-date. It's weird - if I catch your post soon after you put it up, the pics come through. But if it's more than 12 hours, they don't. For example, your post from today came through fine. Anyway-thanks for the help.

                      Comment


                        Originally posted by Wahoo1997 View Post
                        iOS and apps are up-to-date. It's weird - if I catch your post soon after you put it up, the pics come through. But if it's more than 12 hours, they don't. For example, your post from today came through fine. Anyway-thanks for the help.
                        I have the same issue w/ [MENTION=13537]JDI[/MENTION] pics. Updated iOS & app but can't view the pics. Weird.....all other posts I can view just fine.

                        Comment


                          Originally posted by mjn082 View Post
                          I have the same issue w/ [MENTION=13537]JDI[/MENTION] pics. Updated iOS & app but can't view the pics. Weird.....all other posts I can view just fine.
                          I think I may have figured it out. I haven't been logged into my account on the site I post my images to, so I think the images only remain for a period of time....If I log into my account before I upload, it will store them until I delete or max out space....we'll see what happens. Thanks for letting me know.

                          Comment


                            [MENTION=13537]JDI[/MENTION] Thanks. You post almost daily & always get a lot of great feedback. Hoping to borrow/steal some ideas, lol

                            Comment


                              Originally posted by JDI View Post
                              I think I may have figured it out. I haven't been logged into my account on the site I post my images to, so I think the images only remain for a period of time....If I log into my account before I upload, it will store them until I delete or max out space....we'll see what happens. Thanks for letting me know.
                              That's not it. All JDI's photos work just fine in Windows on both Firefox and Chrome. This is an Apple issue.

                              Comment


                                Originally posted by JGL View Post
                                That's not it. All JDI's photos work just fine in Windows on both Firefox and Chrome. This is an Apple issue.
                                They work fine on Safari on a mac too. I can't attest to whether or not they work on an iPhone, as I'm a android guy.
                                My Youtube Channel: http://www.youtube.com/channel/UCSs1xkOEoJdPfZ4KRW575qA

                                Comment

                                Working...
                                X